Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Чихрийн шижин өвчний эмчилгээний хоолны зохицуулагч шинж чанарын судалгаа



Салбар : Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан
Улсын дугаар : 2453
Хамгаалсан он : 2009
Түлхүүр үг : эс, мембран, уураг, өөх тос, нүүрс ус, үхэр, адууны мах, морфологи, гистологи, загвар, динамик, глюкоз, холестерол, триглицирид, их ба бага нягттай липопротеид

Аннотаци

Нэг сэдэвт бүтээл нь удиртгал, үндсэн 3 бүлэг, нэгдсэн дүгнэлт, ашигласан хэвлэл, интернетийн мэдээлэл, хүснэгт, зураг, хавсралт зэргийг багтаасан Хүнсний зохицуулагч үйлчлэлийн талаарх онолын шинэ мэдлэгт үндэслэн чихрийн шижин өвчний эмчилгээний хоолны судалгаа хийн динамик загварыг гаргаж, үр дүнг in vivo болон клиникийн нөхцөлд туршиж, клиникийн практикт технологи дамжуулалт хийж нэвтрүүлсэн болно.Эмчилгээний хоолны г технологи нь чихрийн шижин өвчний аль ч хэлбэрийн эмчилгээнд таарна гэж үзсэн болно.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 240
Сүүлийн сард 2
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :