Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Малын махны зохицуулагч үйлчлэлийн үндэслэл



Салбар : Хөдөө аж ахуйн (ХАА) шинжлэх ухаан
Улсын дугаар : 2454
Хамгаалсан он : 2009
Түлхүүр үг : эс, мембран, уураг, өөх тос, нүүрс ус, тэмээ, үхэр, адуу, хонь, ямааны мах, морфологи, гистологи, загвар, динамик, чиглэсэн үйлчлэл

Аннотаци

Хүнсний зохицуулагч үйлчлэлийн талаарх янз бүрийн үзэл бодол, таамаглалыг нэг мөр шийдэж, хоол хүнс нь чиглэсэн болон зохицуулагч үйлчлэлтэй болохыг олж, зохицуулагч үйлчлэл нь эсийн мембраны төлөв байдлыг өөрчилж буй тухайн хүнсний найрлага дахь уураг, өөх тос, нүүрс усны үйлчлэл болохыг олж тогтоосон болно. Ингэснээр хоол хүнс нь өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх болон эмчилгээний онцгой чанартай болохыг судалж тогтоов. Хүнсний ангилал зүйг тэдгээрийн зохицуулагч үйлчлэлд тулгуурлан зохиосон болно.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 267
Сүүлийн сард 2
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :