Лабораторын зориулалттай нам хүчдэлийн, олон электрод бүхий цахилгаан стимуляцийн аппаратыг зохион бүтээж турших, цахилгаан стимуляцид оруулсан үхрийн махны ус холбох чадвар, урвалын орчин, уян чанар зэрэг технологийн үзүүлэлтийг тодорхойлох, цахилгаан стимуляцид оруулсан үхрийн булчин махыг жижиглэх үеийн энерги зарцуулалтыг жижижглэх хугацаанаас хамааруулан судлах, цахилгаан стимуляцид оруулсаны дараа үхрийн булчин маханд илрэх бичил бүтцийн өөрчлөлтийг судлан тогтоох, нам хүчдэлийн олон электродын цахилгаан стимуляцийн аппаратыг үйлдвэрлэлд хэрэглэх зөвлөмжийг боловсруулах зэрэг болно.