Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Үхрийн махны технологийн шинж чанарт цахилгаан стимуляцийн үзүүлэх нөлөөллийн судалгаа



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Улсын дугаар : 1520
Хамгаалсан он : 2004
Түлхүүр үг : бичил бүтэц, булчин мах,

Аннотаци

Лабораторын зориулалттай нам хүчдэлийн, олон электрод бүхий цахилгаан стимуляцийн аппаратыг зохион бүтээж турших, цахилгаан стимуляцид оруулсан үхрийн махны ус холбох чадвар, урвалын орчин, уян чанар зэрэг технологийн үзүүлэлтийг тодорхойлох, цахилгаан стимуляцид оруулсан үхрийн булчин махыг жижиглэх үеийн энерги зарцуулалтыг жижижглэх хугацаанаас хамааруулан судлах, цахилгаан стимуляцид оруулсаны дараа үхрийн булчин маханд илрэх бичил бүтцийн өөрчлөлтийг судлан тогтоох, нам хүчдэлийн олон электродын цахилгаан стимуляцийн аппаратыг үйлдвэрлэлд хэрэглэх зөвлөмжийг боловсруулах зэрэг болно.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 171
Сүүлийн сард 3
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Боловсролын доктор(PhD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :