Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Эгэл гоньд /carum carvi.i/-ын үрийн биохими технологийн судалгаа



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Улсын дугаар : 1610
Хамгаалсан он : 2005
Түлхүүр үг : талх, гурилан бүтээгдэхүүн, хүнс

Аннотаци

Гоньдыг талх гурилан бүтээгдэхүүнд хэрэглэснээр түүний чанар сайжруулах, хадгалалтын хугацааг уртасгах бүрэн боломжтой юм. Зэрлэг эгэл гоньдын үрийн хими технологийн иж бүрэн судалгаа хийснээрээ түүнийг шинжлэх ухааны үндэслэлтэйгээр хүнс, анагаах ухаан, гоо сайхны салбарт хэрэглэх боломжийг бүрдүүлж байгаад судалгааны ажлын ач холбогдол оршино.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 168
Сүүлийн сард 2
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Боловсролын доктор(PhD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :