Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Монгол орны нөхцөлд ургуулсан хэмхийн сортуудын хими технологийн судалгаа, үйлдвэрийн аргаар боловсруулах технологи



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Улсын дугаар : 1435
Хамгаалсан он : 2004
Түлхүүр үг : газар тариалан, хүн ам, цэвэр бүтээгдэхүүн

Аннотаци

Хүнсний ногооны үйлдвэрлэлийн хамгийн эрэлт хэрэгцээтэй, манай уламжлалт хоол хүнсний бүтээгдэхүүний хэрэглээтэй зохицдог хэмхийн түүхий эдийн хангамж, түүний үр үйлдвэрлэл, тариалалт, боловсруулалтын бүх асуудлыг нэг мөр болгон шийдвэрлэсэн нь эх орны газар тариалангийн компаниуд өндөр үр ашигтай, тасралтгүй жигд ажиллах боломжийг бүрдүүлж, хэмхийн төрөл бүрийн бүтээгдэхүүнээр хүн амын хэрэгцээг хангаж, импортыг багасган валютын нөөцийг хэмнэх, экологийн цэвэр бүтээгдэхүүнийг зах зээлд гаргах боломжийг бүрдүүллээ.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 199
Сүүлийн сард 5
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :