- Эхлэл /
- Диссертацийн тухай мэдээлэл
Сур хийх уламжлалт технологи, монгол сурны таваарын шинж чанар
Салбар :
Инженерийн ухаан, технологи
Улсын дугаар : 641
Хамгаалсан он : 1994
Түлхүүр үг : шир, элдсэн, монгол сур, шкуры, сняти,
Аннотаци
Монголчуудын сур хийх уламжлалт технологийг сурвалжлал судлаж, сур хийх технологийн үндсэн үйлдлүүд болох үхрийн ширийг уринд өгөх,гандах, утах, тослох, элдэх арга ажиллагааны явцад түүхий эдийн шинж чанарт гарах өөрчлөлтийг тогтоон , шинжлэх ухааны үндэслэл, тайлбар өгч, монгол суры таваарын шинж чанарыг судлан тогтоосон . Мөн сур ширийг гандаж боловсруулах үйлдлийг боловсронгуй болгох боломжийг судалсан.
Зохиогч
Ишлэлүүд
Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч |
Нэр |
Төрөл |
Он |
Салбар |
Үзсэн тоо(Нийт) |
254 |
Сүүлийн сард |
9 |
Татагдсан тоо(Нийт) |
0 |
Сүүлийн сард |
0 |
Ишлэгдсэн тоо |
0 |
Шинжлэх ухааны доктор(ScD)
Шинжлэх ухааны доктор(ScD)