Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Импортын ба Монголын тахианы махны чанар, аюулгүй байдлын судалгаа



Салбар : Хөдөө аж ахуйн (ХАА) шинжлэх ухаан
Улсын дугаар : 2893
Хамгаалсан он : 2013
Түлхүүр үг : тахианы мах, чанар, аюулгүй байдал, стандарт

Аннотаци

Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдал нь тухайн улс орны үндэсний аюулгүй байдлын асуудал юм. Тахианы махны аюулгүй байдалд үнэлгээ өгөхийг зорьсон энэхүү судалгааны ажлаар импортын ба дотоодын тахианы махны чанар (химийн бүрэлдэхүүн, макро, микро элемент, амин хүчил), аюулгүй байдал (антибиотик, пестицид, хүнд металлын үлдэгдэл, микробын ба цацрагийн бохирдол)-ын шалгуур үзүүлэлтүүдийг тодорхойлж, судалгааны үндсэн дээр тахианы махны техникийн шаардлагын үндэсний стандартыг тогтоов.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 199
Сүүлийн сард 7
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Боловсролын доктор(PhD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

Боловсролын доктор(PhD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :