- Эхлэл /
- Диссертацийн тухай мэдээлэл
Чацарганы жимсгэний биохими технологийн судалгаа
Салбар :
Инженерийн ухаан, технологи
Улсын дугаар : 170
Хамгаалсан он : 1987
Түлхүүр үг : чацарганы тос, шүүс, шахдас, дарс, каротиноид, плодовых масс, извлечение масла, сок, биохимия, органик хүчил, цаг уурын нөхцөл, тунгалагжуулах, тос ялгах, шинэ бштээл, ургац хураах хугацаа
Аннотаци
Чацарганы жимсний биохими технологийн судалгааны хүрээнд 1.Чацаргана жимсгэний тос, каротиноид, органик хүчлүүд нь цаг уурын нөхцөлөөс шалтгаалан хуримтлагддагийг тогтоов.
2.Чацарганы шүүсийг тунгалагжуулах, тос ялгах, материалын тослогийг нэмэгдүүлэх аргуудыг шинэ бүтээлийн түвшинд хийсэн.
3.Манай орны баруун хэсэгт ургадаг чацарганы жимсгэний ургац хураах тохиромжтой хугацааг тогтоов.
Зохиогч
Ишлэлүүд
Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч |
Нэр |
Төрөл |
Он |
Салбар |
Үзсэн тоо(Нийт) |
333 |
Сүүлийн сард |
7 |
Татагдсан тоо(Нийт) |
0 |
Сүүлийн сард |
0 |
Ишлэгдсэн тоо |
0 |
Шинжлэх ухааны доктор(ScD)