Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Талхны чанарт гоёо, хөмүүлийн үзүүлэх нөлөөллийн судалгаа



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Улсын дугаар : 2358
Хамгаалсан он : 2008
Түлхүүр үг : талх, бүтээгдэхүүн, жор, туршилт, технологийн заавар

Аннотаци

Диссертацийн ажил нь удиртгал, 4 бүлэг, ерөнхий дүгнэлт, ашигласан хэвлэлийн жагсаалт, хавсралт гэсэн үндсэн бүлэг, хэсгүүд бүхий 116 хуудаснаас бүрдэж байна. Түүнд зураг 24, хүснэгт 54 байгаа ба ашигласан ном, хэвлэл, интернетийн материалын тоо 119 байна. Гоёотой талх ашигтай загварын гэрчилгээ, Хөмүүлтэй талх үйлдвэрлэх арга ашигтай загварын гэрчилгээ, баяжуулсан талх үйлдвэрлэх зөвлөмж, бүтээгдэхүүний жор, технологийн заавар, бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийн туршилтын акт зэрэг материалыг хавсаргасан болно.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 168
Сүүлийн сард 4
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :