Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Монгол хонь үхэр, адууны булчин эдийн биохими-технологийн үндсэн шинж төлөв



Салбар : Байгалийн шинжлэх ухаан
Улсын дугаар : 742
Хамгаалсан он : 1996
Түлхүүр үг : мах булчин эд, ширхэгийн өргөн, тосны хүчил, автолиз, уургийн ба чөлөөт амин хүчил, уураг, булчингийн ширхэг

Аннотаци

-Монгол хонь үхэр, адууны булчин эдийн биохими-технологийн үндсэн шинж төлөв сэдэвт эрдмийн ажлын аннотаци:Монгол хонь, үхэр адууны булчин махны биохимийн найрлага, биологийн үнэт чанар, технологийн болон гистологийн үндсэн үзүүлэлтүүдийг булчингийн төрөл, байгаль цаг- уурын онцлогтой нь холбон судалжээ. Судалгааны өгөгдөхүүнийг гадаад орны адил төрлийн малын үзүүлэлтүүдтэй харьцуулан монгол малын махны шимт чанар, давуутай болон төсөөтэй талуудыг иж бүрнээр үнэлэх тулгуур материал бий болгов.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 235
Сүүлийн сард 6
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

Боловсролын доктор(PhD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :