Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Монгол адууны ходоодны шүүсний байдал, тэжээл арчилгааны онцлогоос хэрхэн өөрчлөгдөх тухай



Салбар : Хөдөө аж ахуйн (ХАА) шинжлэх ухаан
Улсын дугаар :
Хамгаалсан он : 1952
Түлхүүр үг : гастрит, адуу, ходоодны шүүс, төлийн биж

Аннотаци

Судалгааны арга зүй боловсруулж туршлагын ажилд эрүүл ба гастрит өвчтэй адууг сонгон авч ходоодны шүүсийг шинжлэхдээ хавар, зун, намар, өвлийн улиралд манай орны жинхэнэ хангай, говь завсрын бүсийн байдлыг төлөөлж чадах бэлчээрт хариулж байсан адуун сүрэг дээр бүх ажиглалтаа хийсэн. Шинжилгээний ажлын үр дүнд монгол адууны ходоодны шүүсний хэвийн байдлыг тогтоож үрэвслийн үед яаж өөрчлөгддөгийг тодорхойлон эрүүл адууны сайн чанарын ходоодны шүүсийг төлийн биж өвчинд хэрэглэх тухай зөвлөмж гаргасан.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 144
Сүүлийн сард 3
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД