Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Чацаргана боловсруулах үйлдвэрлэлийн хоёрдогч бүтээгдэхүүн болон бүтцийн өөрчлөлттэй буудайн хивэг ашиглан бүржмэл чихэр үйлдвэрлэх технологийн судалгаа



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Улсын дугаар :
Хамгаалсан он : 1994
Түлхүүр үг : бүржмэл чихэр, чацаргана, буудайн бүтцийн өөрчлөлттэй хивэг, технологи, реологи, агароид

Аннотаци

Эрдмийн зэрэг горилсон нэг сэдэвт бүтээл нь удиртгал, үндсэн 4 хэсэг, дүгнэлт, зөвлөмж, 205 нэр бүхий ном зүйн жагсаалт, хавсралтаас бүрдсэн 214 хуудас бичиглэлтэй бөгөөд 28 хүснэгт, 35 зураглалаас бүрдсэн.Судалгааны ажлын зорилго: Чацаргана боловсруулах үйлдвэр-лэлийн хоёрдогч түүхий эд - чацарганы нунтаг шахдас болон бүтцийн өөрчлөлттэй буудайн хивгийг цэлцгий бүржмэл чихэр үйлдвэрлэлд ашиглах шинжлэх ухааны үндэслэлийг тогтоож, технологи боловсруулахад оршив. Бүтээлийн шинжлэх ухааны шинэлэг тал:Чацарганы нунтаг шахдас болон бүтцийн өөрчлөлттэй буудайн хивэг (ферментийн аргаар боловсруулсан) - ийн физик-химийн шинж чанарын болон онолын судалгаанд үндэслэн, тэдгээрийг цэлцгий бүржмэл чихэр үйлдвэрлэлд ашиглан, улмаар нэгж бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зарцуулах цэлцгий үүсгэгч бодисын жорын найрлага дахь хэмжээг багасгах, бүтээгдэхүүний хүнс-тэжээлийн болон биологийн үнэт чанарыг сайжруулсанд бүтээлийн шинжлэх ухааны шинэлэг тал оршино.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 297
Сүүлийн сард 6
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :