Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Арвайн цардуулыг задлах амилаза фермент гарган авч туршсан дүн



Салбар : Хөдөө аж ахуйн (ХАА) шинжлэх ухаан , 4.5 Бусад ХАА шинжлэх ухаан
Улсын дугаар : 4218
Хамгаалсан он : 2021
Түлхүүр үг : BACILLUS SUBTILIS, МУТАНТ ОМОГ, ФЕРМЕНТЖҮҮЛЭЛТ, МУТАГЕНЕЗ, ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН МИКРОБИОЛОГИ

Аннотаци

Үйлдвэрлэлийн ферментийн зах зээлийн 25%-ийг эзэлдэг амилаза нь үр тарианд агуулагдах цардуулыг задалдаг учир пиво үйлдвэрлэлд голлох үүрэгтэй фермент юм. Соёолж үйлдвэрлэл нь зардал өндөртэй, байгаль орчныг ихээхэн бохирдуулдаг үйл ажиллагаа тул фермент ашиглаж соёолоогүй арвайн үрийн доторх хандлаг бодисыг задлах замаар пиво үйлдвэрлэх боломжийг шинээр бий болгосон байна. Судалгааны ажлын үндсэн зорилго нь “Бичил биетний гаралтай амилаза фермент гарган авч, түүнийг ашиглан арвайгаар пиво исгэх боломжийг судлах” байв.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 217
Сүүлийн сард 8
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Боловсролын доктор(PhD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :