Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Адууны махны чанар, зарим махан бүтээгдэхүүн үйлдврлэх технологийн судалгаа



Салбар : Хөдөө аж ахуйн (ХАА) шинжлэх ухаан , 4.5 Бусад ХАА шинжлэх ухаан
Улсын дугаар : 4215
Хамгаалсан он : 2021
Түлхүүр үг : каз, жерки, салами, давс, хатаалт, ферментаци

Аннотаци

Адууны махны гарц, чанарын судалгааг үндэслэн, адууны махан зарим бүтээгдэхүүний давсны агууламжийг бууруулан дулааны болон ферментацийн аргаар үйлдвэрлэх технологийн оновчтой горимыг бүтээгдэхүүний чийг, давснаас хамааруулан тогтоож, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн үр ашгийн тооцох судалгааг гүйцэтгэсэн.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 241
Сүүлийн сард 3
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Боловсролын доктор(PhD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :