Судалгааны ажлын явцад онол, туршилтаар тогтоогдсон үр дүн, тухайлбал үр тариаг тариалахын өмнө цахилгаан ионы технологиор үйлчлэх титэмжилтийн цахилгаан орны оновчтой хэмжигдэхүүнүүдийг тогтоож, ургацыг нэмэгдүүлж, хүнсний бүтээгдэхүүний чанарын аюулгүй байдлын хамгийн чухал үзүүлэлт болох буудайн уургийн агууламж, цавуулгийн чанарыг дээшлүүлсэн энэхүү арга - технологийг үйлдвэрлэл, практикт хэрэглэх машин төхөөрөмжүүдийг зохион бүтээж, үйлдвэрлэн газар тариалангийн салбар, аж ахуйн нэгж, өрхийн аж ахуй, хувь хүмүүст нийлүүлэн ашиглуулж байгаа зэрэг нь уг судалгааны ажлын шинжлэх ухаанд оруулж байгаа хувь нэмэр хэмээн бид үзэж байна.
Боловсролын доктор(PhD)
Бүтээлийн тоо : 119
Ишлэгдсэн тоо : 0