Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Хүнсний ба эмийн ургамлын ангилалзүйн зарим асуудал



Салбар : Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан , 3.5 Бусад анагаах ухаан
Улсын дугаар : 3472
Хамгаалсан он : 2019
Түлхүүр үг : зохицуулагч үйлчлэл, хүнс, альфа, бетта индекс, мембран, амт, тосны хүчил, илчлэгийн онол

Аннотаци

Хүнс ба эмийн ургамлын ангилалзүйг тэдгээрийн зохицуулагч үйлчлэлээр тооцон анх удаа бий болгож байгаа нь хүнсний болон анагаахын шинжлэх ухаанд шинэ чиглэлийг үүдэж байгаа юм. Эдгээр шинэ ангилал нь шинжлэх ухааны хамгийн сүүлийн үеийн нээлт болох хүнсний зохицуулагч үйлчлэлийн онолын үндсэн дээр бий болж байгаа ба хүнсний болон нийтийн хоолны үйлдвэрлэлийг шинээр зохион байгуулах, эмчилгээний болон урьдчилан сэргийлэх хоол хүнсний шинэчлэлийн үндэс болох юм. Хүнс ба эмний ургамлын зохицуулагч үйлчлэл ба альфа, бетта индексийг тодорхойлох томъёонуудыг боловсруулсан болно. Бидний судлаачид мөн ундны ус боловсруулах технологийн шийдлийг хайх судалгаа хийж, ундны усыг боловсруулах гэдэг нь усны эрдсийг боловсруулах технологи болохыг тогтоосон юм. Энэхүү технологи нь усыг буцалгах, даргилуулах, ширгээх зэрэг турбулент хөдөлгөөн болохыг олсон болно. Сонирхолтой нь ердөө 5 минутын бясалгал нь ширгээх, даргилуулах, буцалгахтай энэ тэнцэхүйц хэмжээнд усны эрдсийг боловсруулж байна гэж үзэв.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 56
Сүүлийн сард 5
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :