Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Хүнсний бүтээгдэхүүний түүхий эдийн нөөцийг зохистой ашиглах, хаягдалгүй технологи боловсруулах



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 1988-1988

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : бод, бог, элэг, дотор өөх, гол мах, хиам,

Үр дүн

Энэхүү сэдвийн хүрээнд гүйцэтгэсэн энэхүү ажил нь түүхий эдийн боловсруулалтын түвшинг гүнзгийрүүлснээр үйлдвэрлэлийн үр ашгийг дээшлүүлэх, түхий эдийн нөөцийг зохистой ашиглах боломж бүрдүүлсэн ба тухайн нэрийн түүхий эдийг бүтэц, чанарын онцлогт тохирсон боловсруулалтын технологийг олж тогтоосноороо урд өмнө хийгдсэн ажлуудаас давуу юм.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Үхрийн утаж чанасан гол мах, Гахайн утаж чанасан гол мах, Гахайн утаж чанасан нурууны мах бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн заавар, дотор махан бүтээгдэхүүн Эрээлжийг үйлдвэрлэх технолоийн заавруудыг тус тус боловсруулсан. Дэлгэрэнгүй
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД