Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Төслийн дугаар :
Төслийн төрөл : ШУТ төсөл
Хугацаа: 1988-1988
Санхүүжилт: мян.төг
Түлхүүр үг : бод, бог, элэг, дотор өөх, гол мах, хиам,
Үр дүн
Энэхүү сэдвийн хүрээнд гүйцэтгэсэн энэхүү ажил нь түүхий эдийн боловсруулалтын түвшинг гүнзгийрүүлснээр үйлдвэрлэлийн үр ашгийг дээшлүүлэх, түхий эдийн нөөцийг зохистой ашиглах боломж бүрдүүлсэн ба тухайн нэрийн түүхий эдийг бүтэц, чанарын онцлогт тохирсон боловсруулалтын технологийг олж тогтоосноороо урд өмнө хийгдсэн ажлуудаас давуу юм.
Удирдагч